Виробник MATROLUXE

MatroLuxe - мультибрендова компанія з іноземними інвестиціями та новітніми європейськими технологіями з широким асортиментом продукції: ортопедичні матраци, аксесуари для сну, корпусні, м'які та безкаркасні меблі, які відповідають світовим стандартам якості і естетики.

НАЙВИЩА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ В УСЬОМУ MatroLuxe гарантує тільки високу якість продукції і увагу до всіх деталей. Кожен з наших покупців знаходить для себе оптимальний варіант, що враховує його особисті переваги. А якщо ваші бажання ми не передбачили, то так само професійно і з вищою якістю спеціально для вас MatroLuxe виготовить індивідуальну модель.

 ОПЕРАТИВНЕ РЕАГУВАННЯ НА ТЕНДЕНЦІЇ МЕБЛЕВОГО РИНКУ Завдяки власному виробництву практично повного циклу (виготовлення пружинних блоків, прошивка тканин, складання виробів на автоматизованих лініях і т. д.), Ми маємо можливість оперативно реагувати на швидко мінливі тенденції меблевого ринку та будь-які побажання наших клієнтів.

ПОПУЛЯРНІСТЬ ТОВАРІВ MATROLUXE ДАЛЕКО ЗА МЕЖАМИ УКРАЇНИ

Поєднання передових технологій та інноваційних розробок, постійне розширення і креативність асортименту, незмінно високі вимоги до якості і екологічних властивостей матеріалів зробили MatroLuxe безперечним лідером українського ринку, все більшої популярності продукція Matroluxe набуває далеко за межами України (експортуючи свою продукцію в Німеччину, США, Ізраїль, Італію, Росію, Казахстан, Киргизстан, Mолдову, Білорусію, Литву, Туркменістан та інші країни).

ПОСТІЙНЕ ЗРОСТАННЯ СПЕКТРУ ПРОДУКЦІЇ

Колосальний творчий потенціал і високий професіоналізм нашої команди дозволяють надавати нашим клієнтам винятковий за різноманітністю і дедалі ширший спектр продукції найвищої майстерності виготовлення. Matroluxe задовольняє і передбачає запити навіть найбільш вимогливих покупців.

ПРОДУКЦІЯ КОМПАНІЇ MATROLUXE НЕ МАЄ АНАЛОГІВ НА РИНКУ

Матраци і меблі компанії MatroLuxe не мають аналогів на ринку завдяки використанню ексклюзивних розробок, впровадженню власних інноваційних технологій, пізнаваному вишуканому стилю і незмінним притримуванням стандартам найвищої якості. Вся продукція має міжнародний сертифікат контролю якості ISO 9001: 2008 і Сертифікат відповідності УкрБУДСЕРТ (відповідність ГОСТ), гігієнічні висновки на готові вироби і матеріали.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід